Uusimmat tiedotteet

08.07.2014

Zain julkaisee helppokäyttöisen Visual Voicemail -palvelun Tecnotreen avulla
Lue lisää

17.06.2014

Tecnotreen Reachability Express tavoittaa myös sosiaalisen sukupolven
Lue lisää

30.05.2014

Atul Chopra on peruuttanut Tecnotreetä vastaan nostamansa kanteen singaporelaisessa välimiesoikeudessa
Lue lisää

Kaikki tiedotteet

Tecnomenille 1,7 miljoonan euron uusi laajennustilaus Lähi-idästä

Pörssitiedote 7.5.2008 klo 8.30

Tecnomen on saanut merkittävän 1,7 miljoonan euron Messaging-järjestelmän laajennustilauksen Lähi-idästä. Projekti toimitetaan tämän vuoden ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

Tecnomenin Messaging-ratkaisu sisältää markkinoiden kehittyneintä teknologiaa matkapuhelinasiakkaiden nykyisten ja tulevien tarpeiden täyttämiseksi. Tecnomenin ratkaisun avulla operaattorit ja palveluntarjoajat voivat rakentaa omien vaatimustensa mukaisia räätälöityjä viestintäpalvelupaketteja, ja tarjota asiakkailleen edistyksellisiä lisäarvopalveluja, joita operaattorit tarvitsevat menestyäkseen nykyisillä kilpailluilla markkinoilla.

TECNOMEN OYJ

Jarmo Niemi
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA
Jarmo Niemi, toimitusjohtaja, puh. 0400 688 097.

JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.tecnomen.com

Tecnomen lyhyesti
Tecnomen kehittää ja toimittaa viestintä- ja maksuratkaisuja teleoperaattoreille ja palveluntarjoajille maailmanlaajuisesti. Vuonna 1978 perustettu Tecnomen on maailman johtavia viestintä- ja maksuratkaisujen toimittajia. Tecnomen myy ja markkinoi tuotteitaan ja palvelujaan sekä oman maailmanlaajuisen organisaationsa että globaalien ja paikallisten kumppaniensa kautta. Yrityksen tuotteita on toimitettu yli 60 maahan. Tecnomenin pääkonttori sijaitsee Espoossa, ja yhtiön palveluksessa on maailmanlaajuisesti 360 työntekijää 15 eri toimipisteessä. Tecnomenin osakkeet noteerataan OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingin päälistalla. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.tecnomen.com.

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile